Inackordering

Lundegård riktar sig till dig som är ute efter goda träningsmöjligheter. På Lundegård finns det bland annat ridhus och utebana med fibersandsunderlag, skrittmaskin och 5 stall med sammanlagt 37 boxar. På anläggningen har du möjlighet att träna för auktoriserade tränare inom både hoppning och dressyr. Dessutom har vi goda uteridningsmöjligheter med bra ridvägar och skrittavstånd till havet.

Hästarna har tillgång till daglig utevistelse och går enskilt i  hagar som är minst 10 x 30 m.

Priser:

Eng stallet + Stall 1, 2, 3
 
- 5 300 kr (häst inkl. 12 kg hö och 6 påsar spånpellets)
- 4 770 kr (ponny inkl. 8 kg hö och 6 påsar spånpellets)

Stall 5
- 5 010 kr (häst inkl. 12 kg hö och 6 påsar spånpellets)
- 4 510 kr (ponny inkl. 8 kg hö och 6 påsar spånpellets

I priset ingår det på vardagar 4 st fodringar, utsläpp och intag från hage. På helgerna och röda dagar sköter inackorderingar utsläpp och intag/lunch själva. Extra tjänster går att köpa till.

Vi är mycket noggranna med val av våra inackorderingar. Att älska sin häst, vara noggrann och en bra kompis är för oss en självklarhet. Bra stämning på gården är mycket viktigt. Referenser krävs.

Välkomen att höra av dig vid intresse för köpplats.

Godkänd Säker Hästverksamhet

Lundegård klassas av Länsförsäkringar och Agria Djurförsäkringar om säker hästverksamhet.  Säker hästverksamhet innebär att vi jobbar skadeförebyggande med stort fokus på elsäkerhet och brandskydd men även med personskydd, djurskydd och miljöskydd. Hos oss på Lundegård har du som hästägare och det viktiggaste av allt - er häst - en trygg och säker miljö.


Kalender för ridhus och utebana