Senaste bilderna från vår instagram

Välkomen att följa oss på vårt konto elinjoensson
Bilbo har gjort så fina framsteg på senaste. Hoppade glatt runt banan i Stensäter idag. Han är fantastisk på hinder och jag ser verkligen fram emot att få jobba vidare med honom 😍.
Träning för Sylve idag. Fin Hermione var glad för att hoppa ute 😍.
Så mycket kärlek ❤️🙏🏻. #karabelsw #kakan #bestieforever
Med en Hermione är livet kul ❤️🙏🏻. #sweethermione
Tro det eller ej men snart är det sommar och vi har bestämt att det blir läger även i år 😍☀️. Förra året var magiskt och i år blir det ännu bättre med nya överraskningar! Välkomna 😄!
Hanna och Lego avnjuter lite snö ❄️ 😳💁🏻‍♀️
Mathias femåringar utvecklas fint! Härlig inställning på båda :)! #hiphop-waldes #diarado-lastmanstanding
Hejdå älskade SuperLaban! För två år sedan hoppade du bokstavligt talat in i mitt hjärta. Från utebanan kom du i full fart över grinden (utan matte)🤣. Kort där efter hoppade du snyggt runt ungponny SM och efter det har du vunnit massor av rosetter med både mig och Filippa. Alla sagor har ett slut och nu är det dags för dig att lära en ny liten tjej hur kul livet med ponny kan vara❤️. Det var många som ville köpa dig (såklart) men jag är övertygad om att du kommer få det bästa hemmet i Norge. När Oliver är lite äldre köper jag tillbaka dig😘. Utöver en extra karriär med ponny så fick jag ett extrabarn som jag är väldigt glad för❤️. Filippa- dig behåller jag vare sig du vill det eller ej ;). Nu jobbar vi mot nya mål och tar vara på allt Laban lärt dig ⭐️❤️.
Sweet Hufflepuff 4 år har precis börjat ridas igen efter lång vila. Idag fick han hoppa lite och gör det lika enkelt som sina äldre syskon ❤️💫. Studs och cavaletti gick också enkelt 😍.
En helt vanlig 35 års kväll 🤣.
Grattis älskling ❤️. Tack för att du är den bästa för både mig och Oliver ❤️.
Denna veckan har mina elever jobbat sådär extra hårt. Älskar att se er kämpa i både med- och motgång med målet att hitta bästa möjliga väg för att nå uppsatta mål. Det är inte alltid enkelt. Men ridning är inte en enkel sport. Ni är bäst!❤️ Fortsätt kriga så kommer ni nå långt. Film på @ingvarson.ingrid och Sticky 💫.
Världens bästa Sweet Hermione ❤️.
Sweet Hermione ❤️
Den 1/4 har vi ledig box på Lundegård i Gessie i Vellinge kommun. Hos oss finns ridhus och utebana med fibersand, Longeringsvolt, skrittmaskin och ridvägar till bla. havet. Vi söker dig som precis som oss andra älskar hästar och att träna med din häst. På gården finns det möjlighet att träna för auktoriserade tränare i både hopp och dressyr. Referenser är viktigt. Läs mer om oss på www.lundegardequestrian.se välkommen!
Världens bästa Kakan. Tack för hjälpen Emma❤️. #karabelsw #6yearsold
❤️ Uppdaterad information.
Älskade hästar, hemska EHV-virus. Räckte det inte med Corona? Mina tankar går till alla drabbade hästar och människor❤️. Så fruktansvärt! Jag kramade mina hästar och familj en extra gång idag. De vardagliga ”problemen” blir plötsligt väldigt små och jag är så tacksam över att mina nära mår bra. En härlig bild på en fin Filippa och vår Picorona ❤️.
Älskar att unghästarna börjar bli framklippta och när man inser att det hänt en hel del där under all päls 😍. På bilden våran Bilbo 5 år. Snart till salu om någon letar efter en fin femåring. Väldigt enkel på hinder. Modig och försiktig! Hip Hop- Waldes 💗👌🏻.
Underbar eftermiddag med sol och skridskoåkning🤗☀️. Oliver testade åka för första gången över förväntan! Nu är det bara hans pappa som behöver ordna sig ett par ;)!
Bästa Missy och bästa Paulina ❤️⭐️.
Oliver älskar snön och sin ”släde” han fått av Björn 😍. @biornen
❄️ #sweethermione
Underbar eftermiddag i solen ☀️ 😍❄️ @anneluiseo @biornen