47

Vilken härlig morgon i Klagshamn😍🙏🏻! Hav, galopp och lite hopp. Det där med fasta hinder är en skräckblandad förtjusning (som ni ser på mitt ansiktsuttryck😂🐟). Hobbit var lycklig! Tack Paulina, Emma, Jeanette, Hanna, Allis och Filippa ❤️🙏🏻.

69

Ännu en underbar dag ❤️🙏🏻. Vattenträning för Hobbit, Sune, Dole, Laban, Picca, Carlo, Hermione, Missy och Cloe. Tack Filippa, Jeanette, Emma, Josse och Paulina. Tänk att vi har lika roligt varje dag🙏🏻😍.

68

Nöjd Oliver efter klippning hos bästa Ulla❤️. @ustenlund

Senaste bilderna från vår instagram

Välkomen att följa oss på vårt konto elinjoensson

47

Vilken härlig morgon i Klagshamn😍🙏🏻! Hav, galopp och lite hopp. Det där med fasta hinder är en skräckblandad förtjusning (som ni ser på mitt ansiktsuttryck😂🐟). Hobbit var lycklig! Tack Paulina, Emma, Jeanette, Hanna, Allis och Filippa ❤️🙏🏻.

69

Ännu en underbar dag ❤️🙏🏻. Vattenträning för Hobbit, Sune, Dole, Laban, Picca, Carlo, Hermione, Missy och Cloe. Tack Filippa, Jeanette, Emma, Josse och Paulina. Tänk att vi har lika roligt varje dag🙏🏻😍.

68

Nöjd Oliver efter klippning hos bästa Ulla❤️. @ustenlund

95

Lyckan att en vindstilla kväll kunna rida ner till havet och se solnedgången med sina favoriter ❤️. Jag älskar att bo som vi bor och älskar att ha underbara stallbästisar som gör att alla hästarna kan följa med. Filippa, Hedda, Paulina och Jeanette ❤️. #mindfulness #hästärbäst #solnedgång #lundegårdequestrian

70

Full fart framåt sa Kakan och hoppade felfritt i dagens 1.20m i Sydslätten ⭐️. @karabelSW @5yearsold

61

❤️

46

🥳🎈🎂

52

Stallets prinsessa Kakan hade tagit av sig en sko idag och fick nöja sig med att titta på de andra som reds. Mycket nöjd tjej som älskar att gosa. Här med Hanna❤️ 👑.

79

”Lite” blåsigare idag än igår men ändå alltid härligt med havet. Hästarna älskar det och blir framförallt så fina och raka! i sin rörelse efteråt 😍.

47

Boxen är uthyrd, välkomna att ställa upp er på Kö 🙂. —————————————————————— Från den 1 maj har vi en box ledig på Lundegård. Lundegård riktar sig till dig som vill ha goda träningsmöjligheter. Läs mer om oss på www.lundegardequestrian.se. Välkomna! 😊

79

Helt underbar spontan morgonritt. Kakan älskade det djupa vattnet ❤️😍🦄!

122

Denna häst alltså! ❤️🙌 Det bästa val jag någonsin gjort var att välja att följa honom från marken istället för på ryggen. Idag fick han testa hoppa högt. Herregud så bra han gör det. Dessutom helt galen och vill aldrig sluta hoppa🤣. Grymt jobbat Paulina! 😍❤️

54

Sune❤️

51

🙌

85

Såklart att SuperLaban kom hem med en rosett. Sen i somras har han ju faktiskt gjort det i varje start. Lite (ganska mycket) busig men alldeles, alldeles underbar är er ponny familjen Tevin❤️!

80

Så stolt över Femåriga Kakan ❤️💫. Debut i 115 igår och debut i 120 idag med ett litet nedslag. Hon må vara speciell men känslan hon ger på hinder är så fantastisk. Känslan av att absolut ingenting är omöjligt. Så tacksam @annamh_svensson över att jag får rida och utbilda din fina stjärna ⭐️ ! Nu blir det Flyinge om 2 veckor 😍.

77

Morgonhopp med SuperLaban och sötiskakan! 💜🦄💫

64

Teamwork makes the dream work 💫 ❤️ @filippa_tevin @hanna.prillan @lundgrenpaulina @cindybarbie66 @86larsson #tacksam❤️

71

Paulina och Sune! Bästa tjejen och bästa hästen ❤️. @lundgrenpaulina

98

Hejdå Dubai!❤️

188

Som om gårdagens födelsedag inte redan var perfekt så avslutades den så här💍😍. Med fantastisk utsikt över Jumeria Beach får jag (äntligen) den finaste ringen av min livs kärlek❤️. Som en dröm och ren lycka. Dubai levererar som vanligt på topp och slutar aldrig att överraska! I morgon åker vi hem. Jag är inte helt redo.. Men jag har så mycket fint hemma och alla underbara hästar som väntar.. Nu har jag ju dessutom något helt nytt att planera 😇😍. Tack alla hemma som gjort att jag kunnat njuta fullt ut av min semester och veta att allt hemma är under kontroll. Jag är evigt tacksam för att jag har er❤️. Fredrik jag älskar dig❤️.

73

Tack snälla alla för grattishälsningarna på min födelsedag ❤️. Jag hade en helt magisk dag här i Dubai 😍.

49

Idag har vi haft en inte allt för ansträngande dag vid hotellet! Strand, pool och sol. Lek för Oliver som är betydligt mycket mer social än sina föräldrar😅. Intressant att se hur barn pratar med varandra oavsett språk. Idag pratade Oliver hur enkelt som helst med barn på både ryska och arabiska😂. Nu var det kanske inte de djupaste konversationerna utan det handlade mest om vem som ville hoppa i hoppborgen och vem som ville åka bredvid vem i hoppborgens rutschkana. Men det är trots allt intressant att se! 😀 Dagen avslutades med middag i solnedgången på en av hotellets restauranger 🥰.

39

Ponny någon :)?

63

När Oliver plötsligt självmant (eller så gav han upp efter allt mitt tjat om att le på bilder) börjar posera på bilder gäller det att passa på 🤣. Två gånger dessutom! När han sedan ställde upp bredvid nästa tjej som skulle fotas så blev det lite pinsamt 🤣. En härlig dag på palmen och Atlantis. Vattenland där Oliver åkte och åkte och åkte. Att han ens fick åka det han åkte är väl en annan historia. Men jag är stolt över hur tokig han är. Klart yngst ”flög” han fram på floden i över en timme. Genom storm, vågor och vattenfall. Även för honom höga attraktioner. Jag var först lite orolig över att han tyckte det var läskigt under vattnet. Men inte det inte (tack simskolan). Vi som var oroliga över att det inte skulle vara värt att gå dit.. 😅 Enligt Oliver var detta typ det roligaste han gjort i sitt liv. ”Åka mer” och ”kom Nu” är dagen mest använda ord😜. Avslutade med akvarium och Olivers favoriter.. dvs fiskar! 🐟 🐠 PS. Mormor och morfar - Ja han hade flytväst! Inte på akvarium då ;).

81

Kärlek❤️ i Dubai

81

Glad alla hjärtans dag underbara du❤️! Tur för mig att du tycker mitt liv lekandes med alla mina ponnyer är helt okej. Tur för mig att du alltid finns där för mig. Tur för mig att jag har dig. Tur för oss att vi är i Dubai med vår finaste Oliv utan krav och utan måste. Jag älskar dig ❤️.

74

Så stolt över Paulina och min fina SuperSune som startar säsongen felfritt i 1.20 ❤️.

87

SuperLaban är som vanligt alltid en stjärna! Min ponnybus! 😍Och Kakan! 10 gånger lugnare än vanligt på framridningen och även på banan. Debut i 1.10m med ett nedslag i kombinationen. Jag är supernöjd! Det är så enkelt! Kul dag och kul med tävling igen 😍.